۵ برنامه ضروری و کاربردی برای اینستاگرام | ارتقای کیفیت پیجت با این روش ها

امروزه شاهد اپلیکشن های زیادی برای گوشی های هوشمند هستیم و بالغ بر 2 میلیون اپلیکیشن در گوگل پلی وجود دارد و دلیل این موضوع شاید اوپن سورس بودن سیستم عامل اندورید و محبوب بودن آن باشد.

پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

 برنامه خیلی فوق العادس و به درد ادیت ویدیو و عکس هاتون میخوره

۱ اینشات

۲ کانوا

۳ کاین مستر

۴ متن نگار

۵ پیکس آرت

با این برنامه ها دیگه کارهاتون رو خودتون ادیت کنید خیلی هم ساده 

امروزه شاهد اپلیکشن های زیادی برای گوشی های هوشمند هستیم و بالغ بر 2 میلیون اپلیکیشن در گوگل پلی وجود دارد و دلیل این موضوع شاید اوپن سورس بودن سیستم عامل اندورید و محبوب بودن آن باشد. در بین این اپلیکشن های موجود در گوگل پلی، برنامه های بسیار کاربردی وجود دارد ولی به دلیل وجود تعداد زیاد اپلیکیشن شاید امتحان کردن آنها کمی طاقت فرسا و امکان ناپذیر باشد. از این رو تصمیم گرفتیم به 10 مورد از اپلیکیشن های کاربردی که کار با گوشی را آسان می کند اشاره کنیم.

1. Bottom Quick Setting

به کمک این نرم افزار می توانید نواری از تنظیمات کاربردی گوشی خود مثل روشن و خاموش کردن وای فای، بلوتوث، تنظیم روشنایی و… در قسمت پایینی گوشی داشته باشید که با سوایپ کردن از پایین به بالا این منو باز می شود.

2. LED Keyboard

نرم افزار LED Keyboard امکان شخصی سازی کیبورد را به شما می دهد و می تواند از کیبورد های RGB آن استفاده کنید و هنگام تایپ کردن، با لمس هر کلمه نگ های متفاوتی بر روی صفحه کلید ظاهر می شود که زیبایی زیادی به کیبورد شما می بخشد.

3. One Hand Opration Plus

One Hand Opration plus نرم افزار بسیار کاربردی ارایه شده شرکت سامسونگ می باشد که قابلیت کار با یک دست را آسان تر می کند. با فعال سازی این نرم افزار نوار هایی در طرفین گوشی ظاهر می شود که سوایپ کردن به جهت های مختلف که از تنظیمات آن قابلیت شخصی سازی دارند، عملگر های مختلفی انجام می شود.

4. Remindee

نرم افزار Remindee همان طور از اسمش مشخص است، به صورت یک یادآور عمل می کند ولی شاید سوال پیش آید که این نرم افزار به طور پیش فرض در گوشی وجود دارد؛ اما باید بگوییم با استفاده از این برنامه می توانید هر متن یا محتوایی را به آسادگی با این اپلیکیشن به اشتراک بگذارید و در ساعت و تاریخ تنظیم شده به شما یادآوری کند.

5. Fluid Navigation Gesture

این نرم افزار به صورت نوار نوبری عمل می کند و با شخصی سازی های خود می توانید عملگر های خاصی برای هی سواپ از پایین به بالا را تنظیم کنید.

6. Reachability Cursor

این اپلیکیشن برای کسانی که گوشی های با ابعاد بزرگ دارند مناسب می باشد. به کمک این نرم افزار می تواند با حرکت دادن نشانکی در بخش میانی صفحه نمایش، به آسانی به بخش های بالای نمایشگر که با یک دست دسترسی به آن سخت می باشد، دسترسی پیدا کنید.

7. Thrive Away 

این نرم افزار به شما این امکان را می دهد تا اپلیکشن هایی که مد نظرتان است در مدت زمانی که معیین کرده اید، قفل کنید و نتوانید از آن استفاده کنید همچنین می تواند با تعیین مدت زمانی گوشی شما را قفل کند و تا وقتی که مدت زمان تعیین شده به پایان نرسیده نمی توانید از گوشی استفاده کنید. این نرم افزار برای کسانی که بیش از حد از گوشی استفاده می کنند بسیار مناسب می باشد.

8. AMOLED Walls

AMOLED Walls بیش از 100 ها تصویر زمینه را در اختیار شما قرار می دهد ولی نکته تمایز این اپلیکیشن با سایر اپلیکیشن های وال پیپر در این است که تصاویر موجود در این نرم افزار همگی از عمق زیاد رنگ مشکی برخوردار هستند که برای نمایشگر های امولد بسیار مناسب می باشد.

9. OH Browser

OH Browser مخفف One hand Browser می باشد که همان طور که از اسمش مشخص است مرورگری برای راحتی استفاده با یک دست می باشد. از قابلیت های بارز این مرورگر سکرول شدن زیاد می باشد تا دسترسی دست به آن آسان تر باشد.

10. MNML Screen Recorder

MNML recorder یک نرم افزار فیلم برداری از صفحه نمایش می باشد که به راحتی از نوار اعلان فعال می شود و همچنین نکته قابل توجه این برنامه، نبودن هیچ گونه تبلیغات و کیفیت بالای فیلم برداری می باشد.

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان

آخرین مطالب

سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان