ماجرای ویدئوی کتک زدن کودک خردسال

سرهنگ رامین پاشایی با اشاره به اینکه در چند روز اخیر ویدئوی دردناکی مبنی بر کتک زدن وحشیانه یک کودک در فضای مجازی منتشر شد، اظهار کرد: این ویدئو مربوط به کشور ایران نیست.

پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: انتشار ویدئویی از کتک زدن یک کودک در فضای مجازی طی چند روز اخیر، مربوط به ایران نیست.

سرهنگ رامین پاشایی با اشاره به اینکه در چند روز اخیر ویدئوی دردناکی مبنی بر کتک زدن وحشیانه یک کودک در فضای مجازی منتشر شد، اظهار کرد: این ویدئو مربوط به کشور ایران نیست.

معاون اجتماعی پلیس فتا ادامه داد: با توجه به نسبت دادن فیلم مذکور به کشور ایران، شاهد حجم وسیعی از واکنشهای همدردی و پیگیری توسط اصحاب رسانه بودیم که در این رابطه ضمن بررسی‌های اولیه مشخص شد این فیلم نخستین بار در سال 2019 در فضای مجازی منتشر شده و مربوط به کشور هندوستان است.

وی افزود: متأسفانه بارها نیز شاهد این قضیه بوده‌ایم که تصاویر دردناک کودک‌آزاری و حیوان‌آزاری که هیچ ارتباط و سنخیتی با کشور نداشته در فضای مجازی توسط کاربران و جریانات خاص، با اهداف مغرضانه با حذف صدا یا صداگذاری کاذب و استفاده از ترفندهای خاص به منظور جریحه‌دار شدن احساسات عمومی و ایجاد جو روانی در کشور منتشر شده است.

این مقام مسئول بیان کرد: متأسفانه این رویه همواره با عدم آگاهی برخی از کاربران عزیز کشورمان در عدم توجه به تاریخچه و سابقه تولید و انتشار محتواهای منتشر شده در فضای مجازی، با ارسال کلیپها به سایر کاربران، بارگذاری در گروه‌ها، کانالهای خانوادگی یا کاری و دوستان باعث بازنشر کلیپها می‌شوند.

پاشایی خاطرنشان کرد: بارها شاهد انتشار کلیپهای مضامین کودک‌آزاری، دگرآزاری، حیوان‌آزاری، تخریب اموال عمومی و تهدید شهروندان توسط افراد شرور، مربوط به کشور بوده‌ایم که بلافاصله با اقدامات فنی و کارشناسی پلیس فتا ضمن شناسایی مرتکبان در اسرع زمان ممکن با مجرمان و متخلفان برخورد قانونی صورت گرفته است.

این مقام انتظامی تصریح کرد: اقدام قضائی و انتظامی پلیس فتا علیه این دسته افراد که با تهدید و انتشار این کلیپها باعث جریحه‌دار شدن احساسات عمومی افراد جامعه می‌شوند در دستور کار این پلیس قرار دارد.

پاشایی به هموطنان توصیه کرد در صورتی که باهرگونه کلیپ تصویری، صوتی، عکس یا تصویر نوشته با مضامین مختلف و مشابه برخورد کردند ابتدا با انجام بررسی‌های اولیه نظیر جست‌وجو در موتورهای جست‌وجو‌گر یا حتی شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسانها اطلاعات لازم را بدست آورند.

وی بیان کرد: در مورد تاریخچه محتوای منتشر شده، مکان، زمان، علت انتشار و سایر اطلاعات زمینه‌ای را نیز کسب کنند و حتی‌المقدور از انتشار بدون هدف یا ارسال به سایر بسترهای ارتباط کاربران تا حصول اطمینان کامل اجتناب کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا از عموم مردم خواست در صورت مواجهه با موارد مشکوک یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir و شماره تلفن 096380 برای رسیدگی هر چه سریع‌تر گزارش دهند.

منبع: تسنیم

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان

آخرین مطالب

سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان