قیمت گوشت گوشت | کاهش قیمت گوشت | افزایش قیمت گوشت

خبر فوق خوشحال کننده برای مردم/ گوشت ارزان شد!

قیمت گوشت به مقدار قابل توجهی پائین آمد!

پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

قیمت گوشت هر کیلو ران گوساله که در روزهای میانی خردادماه حدود ۲۳۰هزار تومان بود، هفته گذشته تا ۲۱۵هزار تومان پایین آمد و قیمت گوشت‌های قطعات دیگر گوساله نیز به همین میزان کاهش نشان داد.

عضو هیأت‌رئیسه اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی نیز با تأیید افت قیمت گوشت گوساله به میزان حداقل ۱۰هزار تومان از کاهش ۲۰درصدی خرید گوشت خبر داد و افت قیمت گوشت را ناشی از کم شدن تعداد خریداران دانست.

مهدی میرزاامین قیمت گوشت را که مخلوط گوساله شامل قلوه‌گاه و سردست را کیلویی ۱۹۵هزار تومان، مغز ران را کیلویی ۲۱۵هزار تومان و چرخ‌کرده یک دست قلوه‌گاه را کیلویی ۱۷۵هزار تومان اعلام و تأکید کرد با وجود کاهش قیمت‌ گوشت شاهد کاهش فروش قصابی‌ها هستیم.

درخواست از وزارت جهاد کشاورزی

رئیس شورای تامین دام گفت: درحال‌حاضر برای کمک به صنعت دامی کشور لازم است دولت با آزادسازی صادرات دام زنده موافقت کند تا دامدار بیش از این متضرر نشود، زیرا اکنون نرخ هر کیلوگرم دام زنده سبک بین ۶۸ تا ۷۲ هزار تومان و لاشه آن ۱۴۰ هزار تومان، دام زنده سنگین ۶۶ هزار تومان و لاشه آن ۱۳۲ هزار تومان است.

پوریان تصریح کرد: دامدار و دامپرور از آنچه در بازار گوشت قرمز با وجود مازاد جمعیت دامی رخ می‌دهد، منتفع نمی‌شود و این سود به جیب دلالان و سودجویان می‌رود.

وی از وزارت جهاد کشاورزی خواست با تسریع در تسهیلات بانکی برای افزایش نقدینگی، آزادسازی صادرات دام زنده از تولیدکنندگان این صنعت حمایت کند تا بیش از این متضرر نشوند.

قیمت گوشت قرمز در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ به شرح زیر است (قیمت‌ها به تومان از سایت تحلیل بازار) :

راسته با استخوان گوسفندی

۱۵۹,۰۰۰

ران کامل ممتاز گوسفندی

۱۷۲,۰۰۰

کف دست گوسفندی با ماهیچه

۱۵۸,۰۰۰

ران پاک کرده گوساله

۱۶۶,۰۰۰

سر دست پاک کرده گوساله

۱۶۵,۰۰۰

گردن گوسفندی

۱۳۳,۰۰۰

قلوگاه گوساله

۱۴۷,۰۰۰

گردن گوساله

۱۲۹,۰۰۰

قلم گوساله

۱۶,۰۰۰

سردست گوسفندی

۱۳۱,۰۰۰

ماهیچه گوساله

۱۶۳.۰۰۰

دمبالیچه گوسفندی

۸۹,۰۰۰

نیم شقه سردست گوسفند

۱۲۸.۰۰۰

شقه لاشه گوسفندی

۱۲۹,۰۰۰

نیم شقه ران گوسفندی

۱۳۵,۰۰۰

 عرضه گوشت طیور در برخی گروه ها در سال ۱۴۰۰ صعودی بوده است. مرکز آمار در اطلاعیه ای که در آن روند این شاخص را از حیث تعداد و وزن مورد ارزیابی قرار داده اعلام کرد عرضه گوشت پرندگان به طور کلی در کشور سیری صعودی پیدا کرده است.

در همین رابطه طبق اعلام این مرکز وزن لاشه های قابل مصرف در پرندگان در اسفند ۱۴۰۰ برابر با ۲۰۶ هزار و ۸۷۳ تن بوده که در مقایسه با سال قبل در حدود ۱۵ درصد رشد داشته است.

بررسی افزایش تعداد طیور در اسفند ۱۴۰۰

طبق داده های مرکز آمار به طور کلی در پایان سال گذشته تعداد لاشه های قابل مصرف در کل طیور به ۱۰۸ میلیون و ۹۱۴ هزار قطعه رسیده که نسبت به سال قبل خود تقریبا ۱۵ درصد افزایش داشته است. این رشد نسبت به ماه قبل خود تقریبا برابر با ۳٫۹ درصد بوده است.

مرغ و خروس در این میان در بعد سالانه رشدی ۱۵ درصدی داشته است. در مقابل بوقلمون و بلدرچین از لحاظ تعداد دستخوش افت شده اند و بیشترین افت را بوقلمون داشته است

بازار گوشت قرمز همچنان بی‌رمق!

به گزارش تجارت‌نیوز به نقل از ایسنا، براساس مشاهدات میدانی از خرده‌فروشی‌های سطح شهر تهران قیمت هرکیلو شقه گوسفندی ۱۵۵ تا ۱۷۰ هزار تومان، سردست و گردن گوسفندی ۱۵۵ تا ۱۶۰ هزار تومان، ران گوسفندی ۱۷۵ تا۲۰۰ هزار تومان، قلوه‌گاه گوسفندی ۱۱۰ هزار تومان، ران گوساله ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان و راسته گوساله ۱۶۵ تا ۱۷۰ هزار تومان است.

گفتنی است قیمت‌های ذکر شده حدودی بوده و ممکن است در برخی مناطق بیشتر یا کمتر باشد.

در میادین میوه و تره بار نیز قیمت هرکیلو ران گوساله۱۳۹ هزار تومان، ران گوسفندی ۱۳۹هزار و ۵۰۰ تومان، شقه گوسفندی ۱۱۶هزار و ۹۰۰ تومان، سردست گوسفندی ۱۱۹ هزار و ۸۰۰ تومان و راسته گوساله ۱۳۹ هزار تومان است.

مقایسه قیمت گوشت در هفته پایانی فروردین ماه با هفته اول اردیبهشت ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که قیمت گوشت دراین بازه تغییر چندانی نکرده است و براساس اعلام فروشندگان، بازار گوشت قرمز به دلیل بالا بودن قیمت‌ها همچنان کم تقاضا مانده است. این در حالیست که مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور چندی پیش اعلام کرد با مازاد دام در کشور مواجه هستیم و قیمت‌ دام زنده هم افزایشی نداشته است و مشخص نیست چرا قیمت گوشت قرمز روند صعودی خود را حفظ کرده است.

در 6 ماه ابتدایی سال با افزایش تولید دام روبه‌رو خواهیم بود

منصور پوریان، رئیس شورای تأمین دام کشور نیز در گفت‌وگو با «ایران» اظهار نمود: طبیعتاً طی سال‌جاری با افزایش عرضه گوشت قرمز خصوصاً گوشت گوسفندی روبه‌رو بوده‌ایم.وی افزود: انتظار می‌رود روند عرضه گوشت قرمز در شش ماه ابتدایی سال‌جاری با افزایش محسوسی روبه‌رو باشد به‌طوری‌که علاوه‌ بر بره‌های پرواری سایر دام‌ها نیز در بازار عرضه می‌شود.رئیس شورای تأمین دام کشور خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد با توجه به مازاد تولید دام در استان‌های جنوبی و غربی کشور از جمله خوزستان، فارس، ایلام، کرمانشاه و لرستان با افزایش عرضه روبه‌رو باشیم.پوریان در ادامه گفت: در حال حاضر دولت طبق احکام بودجه 1401 عوارضی برای صادرات دام سبک و سنگین اعمال و به گمرکات نیز این موضوع را ابلاغ کرده است به همین دلیل مشکلی در تأمین بازار گوشت قرمز نخواهیم داشت.وی با بیان اینکه گوشت قرمز به سه شکل با قیمت‌های متفاوت در کشور عرضه می‌شود، گفت: گوشت بسته‌بندی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای (گوشت در بسته‌بندی‌های لوکس)، قصابی‌ها (عرضه لاشه) و گوشت‌های وارداتی با نرخ‌های تنظیم بازاری است تا اقشار مختلف مردم بتوانند از این محصول بهره‌مند شوند.این فعال بخش خصوصی با بیان اینکه موافق واردات گوشت قرمز است، اذعان کرد: روزانه 100 تا 120تن گوشت‌ قرمز از کشورهای مختلف وارد کشور می‌شود و به بازار داخلی تزریق می‌شود و عمدتاً اقشار ضعیف و متوسط جامعه خریدار آن هستند.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان

آخرین مطالب

سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان