سهام عدالت | ثبت نام سهام عدالت

ثبت نام برای واریز سود 5 میلیونی سهام عدالت | خبر خوش برای دارندگان سهام عدالت

بنابر اعلام سازمان بورس، در حال حاضر پرداخت سود سهام عدالت یا واریز اضافه سود این سهام انجام نمی‌شود و پیامک حاوی لینک دریافت سود سهام عدالت کلاهبرداری است.

پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

  سهام عدالت یک برنامه اقتصادی و اجتماعی در ایران است که در دهه ۱۳۸۰ به منظور توزیع عادلانه ثروت و کاهش نابرابری‌های اقتصادی در جامعه شکل گرفت.سهام عدالت به صورت پروژه‌ای اجرا می‌شود و هر ساله سهامی از دارایی‌های دولتی به تمامی شهروندان ایرانی تعلق می‌گیرد.به طور کلی، سهام عدالت به معنای تخصیص بخشیز دارایی‌های دولتی به شهروندان است. سهام عدالت به صورت سهامی به شهروندان تعلق می‌گیرد و می‌توانند این سهام‌ها را به قیمت بازارروش یا نگهداری کنند.هدف اصلی سهام عدالت، کاهش نابرابری‌های اقتصادی و توزیع عادلانه ثروت است.

تقریبا در چند ماه اخیر صفحه اقتصادی هر رسانه‌ای را که باز کنید یا اگر دوری در فضای مجازی بزنید حداقل یک مطلب با عنوان فریب پیامک جعلی سهام عدالت را نخورید به چشمتان خواهد خورد؛ هشدار‌هایی که البته در برخی مواقع خیلی هم مورد توجه قرار نمی‌گیرد!

در این بین هم سودجویان عقب نشینی نمی‌کنند و هر بار شگرد‌های جدید برای گرفتار کردن افراد به کار می‌گیرند.

گاهی از ضمانت کلمه اخبار برای تور‌های پهن کرده خود استفاده می‌کنند و گاهی هم چهره دلسوزانه به خود می‌گیرند تا مبادا فردی از دریافت سود محروم بماند! سودجویان به ظاهر دلسوز که از کوچکترین فرصت در تمام استان‌ها استفاده می‌کنند.

به طور مثال در واکنش به تازه‌ترین اقدام این سودجویان روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین اعلام کرد: اخیرا مطلبی توسط برخی اکانت‌های تلگرامی با موضوع سهام عدالت در حال بازنشر است، به اطلاع کلیه کاربران پیام‌رسان‌ها می‌رساند که این لینک حاوی بدافزار بوده و بعد از ورود به آن گوشی تلفن شما هک می‌شود.

۱۱ مرداد نیز سرهنگ کارآگاه علی حسینی رئیس پلیس فتا خوزستان گفته بود: شیادان سایبری با ارسال پیامکی تحت عنوان دریافت سود سهام عدالت، از کاربران درخواست ورود به لینک آلوده در پیامک را دارند. وقتی کاربر آن لینک را باز می‌کند به حساب بانکی وی دسترسی و اقدام به خالی کردن حساب او می‌کنند.

در حال حاضر واریز سود سهام عدالت انجام نمی شود

در همین راستا نیز سازمان بورس برای چندمین مرتبه اعلام کرد: در حال حاضر، پرداخت سود سهام عدالت یا واریز اضافه سود این سهام انجام نمی‌شود و افراد نباید مبلغی را برای دریافت سهام عدالت پرداخت کرد.

پیش از نیز مهدی حاجی وند مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: متاسفانه شاهد این هستیم که برخی از افراد با ارسال پیامک، تماس تلفنی، ایجاد لینک (مبنی بر این که روی این لینک بزنید یا نرم افزار مورد نظر را نصب کنید) اقدام به کلاهبرداری  با عنوان سود و ثبت نام سهام عدالت می‌کنند.

او افزود: سود سهام عدالت به صورت خودکار به شماره شبای بانکی ثبت شده در سامانه سجام واریز می‌شود و سهامداران  نباید برای دریافت سود سهام عدالت به سایت دیگری مراجعه کرده و برای دریافت سود سهام عدالت نباید هیچ‌گونه وجهی پرداخت کنند.

سازمان بورس نیز روز گذشته برای تاکید بیشتر در این خصوص مجدد اعلام کرد: پیامک حاوی لینک دریافت سود سهام عدالت کلاهبرداری است؛ هرگز اینگونه لینک‌ها را باز نکنید.

بنا به گفته مسئولان و اعلام سازمان بورس، در حال حاضر پرداخت سودی برای سهام عدالت انجام نمی‌شود سودی که اگر زمان واریز آن مشخص شود قطعا از طریق خبرگزاری‌های معتبر اطلاع رسانی خواهد شد بنابر این مشمولان دریافت سود سهام عدالت مراقب فرصت طلبان و شگرد‌های جدید آن‌ها در این زمینه باشند.

سهام عدالت

حاجی‌وند گفت: در پورتفوی سهام عدالت ۴۹ شرکت قرار دارند که از این تعداد، ۳۶ شرکت بورسی و ۱۳ شرکت غیربورسی هستند، یعنی ۱۳ شرکت در بازار سرمایه حضور ندارند. بنابراین نخستین پیشنهادی که می‌توانیم در خصوص تخصیص سهام عدالت به جاماندگان داشته باشیم اینست که اگر قرار است به ۵ میلیون نفر هر کدام ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت بدهند، این تخصیص منابع از سهام دولت در شرکتهای بورسی و حاضر در بازار سرمایه انجام شود.

وی ادامه داد: یک کار خوبی را طی چند هفته گذشته در سازمان بورس شاهد هستیم که یک سخنگو برای این سازمان انتخاب کرده‌اند، و به هر حال در مورد حواشی اتفاقات مختلف به صورت آنی پاسخگویی و شفاف سازی می‌کنند. بر این اساس پیشنهاد می‌کنم که برای سهام عدالت هم یک سخنگو داشته باشیم و این سخنگو بیاید حرف اول و آخر و صریح را در زمینه موضوعات مرتبط با سهام عدالت بزند.

حاجی‌وند تصریح کرد: در اصل ۴۴ قانون اساسی یک تصویب نامه و یک نظام‌نامه وجود دارد که در آنها به امور مربوط به فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی مفصل پرداخته شده است و با توجه به گستره جمعیت دارندگان سهام عدالت و امور مرتبط با آنها، لازم است توجه ویژه‌ای به این نظام‌نامه و مصوبه شود؛ در این راستا می‌بایست کمیته‌ای متشکل از سازمان خصوصی‌سازی، سازمان بورس و وزارت اقتصاد و نهادهایی که درگیر سهام عدالت هستند تشکیل شده و یک سخنگو هم برای بیان سریع و بی‌واسطه تصمیم‌ها در حوزه سهام عدالت تعیین شود.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت ادامه داد: زمانی که می‌خواهیم به ۵ میلیون نفر سهام عدالت دهیم، اگر یک سخنگو برای سهام عدالت داشته باشیم شفافیت بیشتری در زمینه اطلاع‌رسانی خواهیم داشت، و بساط کلاهبرداران و دلالان هم در این زمینه و سایر موضوعات مرتبط با سهام عدالت با این کار برچیده می‌شود.

وی در خصوص لزوم تعیین سخنگو برای سهام عدالت گفت: بعد از گذشت تقریباً ۱۷ سال از عمر سهام عدالت در کشور، ما چیزی حدود ۲ تا ۳ میلیون نفر سهامدار عدالت داریم که این‌ها نمی‌دانند که سهام عدالت دارند و هنوز شماره شبا بانکی خود را اعلام نکرده‌اند و این سود هنوز به حسابشان واریز نشده است، به همین دلیل می‌گویم که هم راستا با اقدامات مرتبط با سهام عدالت باید یک سخنگو و همچنین یک کمیته داشته باشیم که کار فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی را انجام دهیم.

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان

آخرین مطالب

سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان