وام خرید خودرو| وام خرید خودرو کار کرده

فوری، 100 میلیون وام خرید خودرو بگیرید | شرایط دریافت وام

داغ شدن بازار معاملات خودرو باعث شده که تقاضا برای دریافت وام خودرو افزایش پیدا کند. یکی از بانک هایی که وام خودرو می ‌دهد، بانک سامان است. در این گزارش شرایط و ضوابط دریافت این وام بررسی می‌ شود.

پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

برای خرید خودرو تا سقف 100میلیون می توانید وام خرید خودرو بگیرید وام خرید خودرو را می توانید از بانک سامان دریافت کنید برای دریافت وام خرید خودرو باید حتما ضامن داشته باشید وام خرید خودرو به کسانی که خودرو ندارند کمک می کند تا صاحب خودرو بشوند برای دریافت وام خرید خودرو باید شرایط خاص داشته باشید. 

بانک سامان به افراد متقاضی خرید خودرو، معادل ۸۰درصد مبلغ خودرو و تا سقف ۱۰۰میلیون تومان وام می‌دهد. متقاضیان وام خودرو بانک سامان می‌توانند با افتتاح سپرده کوتاه مدت عادی در این بانک، این وام را دریافت کنند. به علاوه، این سپرده باید دارای سه تا ۶ ماه گردش حساب باشد و ۱۵درصد از مبلغ وام نیز تا زمان تسویه کامل نزد بانک نگهداری می‌شود.

نرخ سود وام طرح خودروی بانک سامان، ۱۸ درصد و حداکثر زمان بازپرداخت آن ۳۶ ماه است. به این ترتیب، دریافت کننده وام ۱۰۰میلیون تومانی، موظف است هر ماه قسطی سه میلیون و ۶۱۵هزار تومانی را به بانک پرداخت کند. در نتیجه، کل سود وام به حدود ۳۳میلیون و ۱۵۰هزار تومان و مجموع رقم بازپرداخت متقاضی به بانک، به ۱۳۱میلیون و ۲۰۰ هزار تومان می‌رسد. 

از طرف دیگر ضمانت لازم برای دریافت این وام سند ملک است و وام گیرنده علاوه بر سود وام، موظف است هزینه‌های جانبی از جمله حق کارشناسی، کارمزد و... را به مبلغ مجموعا سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به بانک پرداخت کند. به علاوه، وام گیرنده نباید به بانک بدهکار باشد و یا چک برگشتی داشته باشد.

وام فوری ۱۰۰ میلیونی بدون ضامن

مبلغ این وام تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان است و به گفته وزیر اقتصاد ابلاغیه پرداخت این وام‌ها تا پایان این هفته به بانک‌ها ارسال می‌شود.

براساس اظهارات احسان خاندوزی، همه‌ مردم نمی‌توانند از بانک‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد بدون ضامن وام بگیرند و فقط شامل حقوق‌بگیران و مستمری‌بگیران ثابت دولت می‌شود.

با این که دولت روی بدون ضامن بودن این وام تاکید می‌کنند، اما از آنجایی که متقاضی باید وام درخواستی خود را از بانک محل دریافت حقوق خود بگیرد، حقوق وام‌گیرنده به عنوان وثیقه نزدیک بانک باقی می‌ماند. همچنین این وام به همه‌ی کارمندان پرداخت نمی‌شود، فقط کسانی که رتبه اعتباری بالایی دارند.

این روزها بانک‌ها از نبود منابع برای پرداخت وام می‌گویند و سخت‌گیری‌های خود را افزایش داده‌اند، در خصوص این طرح تسهیلاتی نیز بانک‌ها می‌توانند با بهانه‌های مختلف رتبه اعتباری متقاضیان وام را رد کند تا وامی پرداخت نکنند.

در خصوص اقساط نیز، با فرض این که یک کارمند دولتی ۱۰۰ میلیون تومان وام دریافت کند با نرخ سود ۱۸ درصد، اگر قرار باشد این وام به صورت سه ساله (۳۶ ماهه) بازپرداخت کند، میزان هر قسط آن حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برآورد می‌شود

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد طی گفت‌وگویی چگونگی و نحوه اجرای طرح حذف ضامن از فرایند اخذ تسهیلات خرد تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان برای حقوق بگیران بخش دولتی و خصوصی را تشریح کرد.

سید عباس حسینی با اشاره به جلسه هفته گذشته تیم اقتصادی دولت و مدیران بانکی در خدمت رئیس جمهور و تأکید ایشان بر آسان سازی اعطای تسهیلات به مردم؛ گفت: ما در روز چهارشنبه هفته گذشته جلسه ای با مدیران عامل بانک های زیر مجموعه وزارت اقتصاد برگزار کردیم که طی آن محور های مورد نظر آقای رئیسی و نحوه اجرایی شدن آن بررسی شد.

وی اعلام کرد: بر این اساس، از همین امروز و در مرحله اول اجرای منویات رئیس جمهور، کلیه متقاضیان تسهیلات خرد شامل شاغلین، بازنشستگان و مستمری بگیران دستگاه های اجرایی اعم از وزارتخانه ها، سازمان ها و شرکت های دولتی (حتی سازمان تأمین اجتماعی)؛ همچنین شاغلان و بازنشستگان نهادهای عمومی و نیز شرکت های بزرگ بخش خصوصی که از شعبات ذیربط بانک های خودشان، دریافت حقوق داشته و رتبه اعتباری آنها A، B و C  است، می توانند بدون ضامن نسبت به اخذ وام اقدام کنند. این امر در هیئت مدیره بانک های مذکور به تصویب رسیده و از امروز بخشنامه های آن از سوی دفاتر مرکزی به تمام شعب در حال ابلاغ است.

حسینی گفت: این متقاضیان تا سقف 50 میلیون تومان می توانند، بدون ضامن و با ارائه گواهی کسر از حقوق خود و نیز برای دریافت وام تا سقف 100 میلیون تومان، باز هم بدون نیاز به ضامن و با ارائه گواهی کسر از حقوق به همراه یک سفته یا چک، اقدام کنند.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص نحوه ارائه گواهی کسر از حقوق افراد، با تأکید بر اینکه این گواهی، مربوط به خود فرد وام گیرنده است، توضیح داد: ذیحسابی دستگاه ها و نهاد های مورد اشاره با تضمین گواهی کسر از حقوق این افراد، در این خصوص اقدام خواهند کرد و اگر رتبه اعتباری آن افراد، نزد بانکی که از آن حقوق دریافت می کنند،  A، B و یا C باشد، دیگر مشکلی برای دریافت وام وجود ندارد.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد افزود: همچنین برای سایر کارکنان بخش های خصوصی کوچک که در زمره مشمولان اول ما قرار ندارند اما در بانک دریافت کننده حقوق خود دارای رتبه اعتباری A و B هستند نیز این امکان وجود دارد که بدون ضامن و با ارائه گواهی کسر از حقوق و یا سفته و چک، تا سقف 50 میلیون تومان وام بگیرند. البته این دسته از افراد برای دریافت وام تا 100 میلیون تومان، نیازمند ارائه یک ضامن نیز هستند.

حسینی ادامه داد: علاوه بر این، در بخشنامه ابلاغی تأکید شده است که چنانچه بانک های عامل، بتوانند شرایط سهل تری نیز برای مشتریان خود فراهم آورند، از آن استقبال کرده و آن مورد قبول و صیانت ما نیز دارد.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد ابراز امیدواری کرد، این امکان برای سایر طبقات اجتماعی کشور نیز، بر اساس نظام رتبه بندی و با توجه به هماهنگی بسیار خوب فی مابین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی، به سرعت فراهم شود.

وی در پاسخ به سؤالی، نحوه ارزیابی و رتبه بندی افراد را بر مبنای اعتبار آنها در بانکی که از آن حقوق دریافت می کنند؛ از میزان حقوق آنها گرفته تا اقساط و معوقات و میزان دارایی آنها، بر اساس شاخص های جهانی عنوان کرد.

حسینی تصریح کرد: من تصور می کنم، بخش زیادی از همکاران و مستمری بگیران ما در دستگاه های اجرایی در همین رتبه A، B و C قرار خواهند گرفت و می توانند به راحتی از تسهیلات استفاده کنند.

وی در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص عدم تمکین احتمالی بانک ها در اجرای این بخشنامه، با تأکید بر پذیرش و تعهد کامل مدیران شبکه بانکی برای اجرای این قانون و در حال اجرا بودن فرایند ابلاغیه های داخلی آن به تمام شعب بانکی مذکور و اینکه تصاویر ابلاغیه های مذکور برای وزارت اقتصاد نیز ارسال شده است، تصریح کرد: همکاران ما در بخش نظارت و بازرسی وزارتخانه با جدیت در حال نظارت هستند و هر فردی هم شکایت و گلایه ای در این ارتباط داشته باشد، به مجرد اعلام آن به سیستم نظارتی ما، از طریق سامانه ارتباط مردمی روابط عمومی وزارتخانه، مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

اعتبارسنجی جای خود را در بانک‌ها پیدا کرد. یک بانک بدون ضامن و تنها با بررسی سوابق مالی وام ۳۰ میلیون تومانی می‌دهد.وزیر اقتصاد وعده داده بود که اعتبارسنجی جایگزین ضمانت‌های بانکی در وام‌های خرد می‌شود. به نظر می‌رسد بانک‌ها پرداخت وام با این روش را آغاز کرده‌اند .بانک ملت در سامانه فرابانک خود، وام ۳۰ میلیون تومانی بدون ضامن پرداخت می‌کند.

یک اپراتور بانک ملت به تجارت‌نیوز می‌گوید: متقاضی در سامانه فرابانک درخواست می‌دهد، پس از آن سوابق مالی و بانکی فرد توسط بانک‌ها تایید می‌شود. در نهایت با توجه به سابقه، وام برای فرد قسط بندی می‌شود.

به گفته اپراتور بانک ملت فعلا سقف پرداخت وام بدون ضامن ۳۰ میلیون تومان است، اما احتمالا در طرح‌های بعدی با توجه به سوابق مالی فرد بتواند مبلغی کمتر و یا بیشتر از ۳۰ میلیون تومان بگیرد.او در نهایت می‌گوید: اگر متقاضی در سیستم بانکی خوش‌حساب باشد، رتبه A را کسب می‌کند و با این رتبه می‌توان وام ۳۰ میلیون تومانی با نرخ سود و اقساط کمتر دریافت کرد.

مراحل دریافت وام فوری چیست؟

در گام نخست متقاضی باید به سامانه فرابانک در سایت بانک ملت مراجعه کند، پس از آن گزینه تسهیلات فرابانک ملت را انتخاب کند.در گام دوم، استعلام‌های لازم به صورت آنلاین در سامانه انجام می‌شود، اگر فرد رتبه لازم را دریافت کند می‌تواند وارد مراحل بعدی شود.

اعتبارسنجی چیست؟

مدیر اداره اطلاعات بانک مرکزی در خصوص اعتبارسنجی توضیح می‌دهد: یکی از معیارهای اعتبارسنجی، مبلغ و سابقه تسهیلات گذشته مشتریان است.محبوب صادقی با اشاره به معیارهای دیگر اعتبارسنجی می‌گوید: بررسی سابقه پرداخت به‌موقع قبوض جرائم رانندگی و همچنین برق و گاز از دیگر مواردی است که می‌تواند در تعیین امتیاز اعتبارسنجی متقاضیان تسهیلات بانکی مؤثر باشد.

در حال حاضر بانک رسالت وام‌های خود را با سیستم اعتبارسنجی پرداخت می‌کند.

وام فوری طرح بشارت بانک کشاورزی، وام نقدی طرح تبسم بانک صادرات و تسهیلات با وثیقه سیم‌کارت کمترین سود بانکی را دارند. این بانک‌ها به کارمندان خود وام ۲۰۰ میلیون تومانی بدون بهره می‌دهند.

این بانک ها وام  فوری۲۰۰ میلیونی بدون سود می دهند

زندگی اقتصادی مردم ایران به وام گره خورده است. وام در ایران انواع مختلفی دارد و در هر دوره از زندگی به وام‌ها نیاز داریم. وام ازدواج، وام مسکن، وام کالا، وام خودرو، وام خودروی فرسوده، وام جعاله تعمیر مسکن، وام مضاربه و وام خرید ماشین‌آلات و تجهیزات یا مواد اولیه از مهم‌ترین وام‌ها هستند. برای دریافت تمامی این وام‌ها باید مسیر پرپیچ خمی را پشت سر بگذاریم. جالب است به این نکته نیز اشاره کنیم که مردم ایران برای وام بانکی به دو دسته تقسیم می‌شوند. دسته اول افراد معمولی هستند. این افراد برای دریافت کوچک‌ترین وام باید از هفت‌خان رستم عبور کنند. برخلاف مردم عادی گروهی در ایران به راحتی وام‌های کلان می‌گیرند. موضوع زمانی جالب می‌شود که این گروه بعضا اصل وام خود را بر نمی‌گردانند. سیستم بانکی ایران سالیان سال است که با این گروه دست و پنجه نرم می‌کند. ماجرای ابربدهکاران بانکی در منازعات انتخاباتی امسال حاشیه‌های زیادی را به دنبال داشت. خیلی از مردم به این موضوع گلایه دارند و خواستار رسیدگی مراجع قضایی هستند.

در ایران برخلاف تصور، خیلی از بانک‌ها برای اعطای وام از قوانین بانک مرکزی پیروی نمی‌کنند. این موضوع واکنش وزیر اقتصاد را در دولت سیزدهم به همراه داشت. خاندوزی از بانک‌ها خواسته بود مازاد نرخ سود وام را به مشتریان برگردانند. شاید برای شما هم نرخ بهره وام در کشورها سوال باشد. به نظر شما همه کشورها شرایط مشابه ایران را دارند؟ در ادامه همراه گسترش نیوز باشید تا این موضوع را بررسی کنیم.

یک قاعده کلی در اقتصاد دنیا وجود دارد که هر چه نرخ تورم بالاتر باشد نرخ بهره وام هم افزایش پیدا می‌کند. بر این اساس ایران، ونزوئلا، آرژانتین و ترکیه بیشترین نرخ سود وام بانکی را دارند. زیمباوه با نرخ ۸۵ درصدی بهره وام بالاترین بهره بانکی را دارد. موضوع مهم انفجار تورم است. در ایران با اقتصاد تورم رو به رو هستیم. در نتیجه مردم ایران همیشه متقاضی دریافت وام هستند. 

 

منبع: اقتصادآنلاین

 

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان

آخرین مطالب

سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان