واریزی جدید | واریزی دولت | واریزی بازنشستگان
واریزی جدید 2 میلیون تومانی دولت برای این افراد | واریزی جدی ماهانه برای این خانوارها
مدیرکل بهزیستی گلستان گفت: پیرو ابلاغ بودجه سال ۱۴۰۲ کشور، افراد با آسیب نخاعی و افراد دارای معلولیت شدید از حمایت حق پرستاری به مبلغ ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بهره مند میشوند، این در حالی است که قبلا حق پرستاری نداشتیم.
واریزی جدید دولت اینبار برای خانوادگان دارای افراد معلول است.طبق اخبار منتشر شده واریزی جدید حق پرستاری است. قرار است واریزی جدید به صورت ماهانه پرداخت شود.مقدار واریزی جدید 2 میلیون تومان تعیین شده است.در ادامه به آخرین خبر از واریزی جدید می پردازیم.
عارف کیانی در گرگان اظهار کرد: در دولت سیزدهم، اقدامات جهادی به واسطه تغییر رویکرد خدمت رسانی به مردم و با استفاده از ظرفیتهای مردمی تسریع شده و ما در حال حاضر در استان گلستان هیچ مورد پشت نوبتی در رابطه با تحویل لوازم توانبخشی نداریم.
مدیرکل بهزیستی گلستان افزود: پیرو ابلاغ بودجه سال ۱۴۰۲ کشور، افراد با آسیب نخاعی و افراد دارای معلولیت شدید از حمایت حق پرستاری به مبلغ ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بهره مند میشوند، این در حالی است که قبلا حق پرستاری نداشتیم.
وی در رابطه با مراکز و کمپهای ترک اعتیاد استان که در حال پیشرفت فیزیکی هستند، عنوان کرد: با تلاش مدیران دولت سیزدهم ظرفیت مرکز ماده ۱۶ ترک اعتیاد در گرگان و گنبدکاووس به یک هزار نفر رسیده است.
مجتبی احمدلو با اشاره به عملکرد کمیته امداد درخصوص بیمه اجتماعی مددجویان تحت پوشش اظهار کرد: یکی از خدمات ارائه شده به مددجویان در جهت توانمندسازی و ایجاد درآمد باثبات به ویژه در دوران سالمندی، بیمههای اجتماعی است که سهم بیمهای آن توسط کمیته امداد پرداخت میشود.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۰، بیمهپردازی اجتماعی برای زنان سرپرست خانوار با ضریب ۱۸ درصد آغاز شد، گفت: طی این موضوع، قرار شد دولت از محل یارانهها ۱۰ درصد بیمهپردازی و دستگاهها ۸ درصد بیمهپردازی را به مدت ۱۰ سال پرداخت کنند اما پس از آن، به دلیل اینکه دولت اعتباری برای این موضوع در نظر نگرفته بود کمیته امداد مددجویان را برای پوشش بیمهای ضریب ۱۴ درصد و اولویت ۴۵ تا ۵۰ سال با استفاده از اعتبارات خود بیمه کرد
حمیدرضا نجفپور کردی گفت: صندوق ذخیره فرهنگیان با هدف تأمین معیشت فرهنگیان در دوران بازنشستگی شکل گرفته است.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: این صندوق در شرایط کنونی دارای ۴ هلدینگ و بیش از ۶۰ شرکت در حوزههای انرژی و پتروشیمی، بازار سرمایه، ساختمانی و خدماتی است.
حمیدرضا نجفپور کردی با اشاره به اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان با هدف تأمین معیشت فرهنگیان در دوران بازنشستگی شکل گرفته است، بیان کرد: فرهنگیان عضو به طور اختیاری تا 5 درصد از دریافتی خود را برای صندوق ذخیره واریز میکنند و دولت هم به همین میزان مکلف است آورده برای صندوق داشته است، ماحصل آوردههای مالی و فعالیتهای اقتصادی برای دوره بازنشستگی فرهنگیان لحاظ میشود.
وی ادامه داد: صندوق ذخیره در شرایط کنونی دارای 4 هلدینگ و بیش از 60 شرکت در حوزههای انرژی و پتروشیمی، بازار سرمایه، ساختمانی و خدماتی است. رویکرد هلدینگ خدماتی تامین نیازهای خدماتی وزارت آموزش و پرورش در حوزه تامین تجهیزات آموزشی، گردشگری و مواردی از این قبیل است.
مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه این صندوق در کنار این فعالیتها با توجه به گستردگی زمینههای کاری با مسائل و چالشهای گوناگونی هم مواجه است، گفت: در کنار مسائل مربوط به سودآوری یکی از مهمترین و محوریترین مطالبات فرهنگیان که در جلسات رو در رو آنان با مسئولان صندوق ذخیره به آن اشاره شد، در ابتدا احیای ارزش مالکانه بود.
نجفپور کردی بیان کرد: با توجه به اینکه 12 سال از مطالبهگری یک میلیون و 600 هزار فرهنگی در این زمینه گذشته و توفیقاتی حاصل نشد، استنباط برخی از فرهنگیان این بود که با معلمان در گذشته صادقانه برخورد نشده است.
وی افزود: بر این اساس برای احقاق حقوق فرهنگیان از زمان شروع خدمت تیم مدیریتی جدید در این مجموعه کارگروهی به محوریت دکتر سید شمسالدین حسینی؛ وزیر اسبق اقتصاد و دیگر فعالان و متخصصان عرصه بازار سرمایه تشکیل داده و بیش از 70 جلسه با این محوریت برگزار کردیم.
مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان اضافه کرد: در نهایت مدل محاسبه ارزش مالکانه نهایی و صحهگذاری شد تا در قالبی عادلانه و شفاف برای فرهنگیان و به ویژه با اولویت تحویل به فرهنگیان بازنشسته لحاظ شود.
نجفپور کردی تصریح کرد: در مدت کمتر از یک سال فرایند بورسی شدن تمام هلدینگها و شرکتها را دنبال کردیم تا ارزش مالکانه به عنوان داراییهای بین نسلی صندوق برای اعضا لحاظ شود.
ارسال نظر