اعتراض به آتش زدن دختر 22 ساله سنندجی

این تجمع پس از جان‌باختن یک دختر ۲۲ ساله صورت می‌گیرد که یک پزشک جراح گفته بود به دست پدرش سوزانده شد.

پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

جمعی از زنان فعال مدنی در سنندج در اعتراض به افزایش خشونت علیه زنان مقابل دادگستری این شهر تجمع کردند. این تجمع در پی جان‌باختن یک دختر ۲۲ ساله صورت می‌گیرد که یک پزشک جراح گفته بود به دست پدرش سوزانده شد. دادستان سنندج گفت با این پزشک برخورد خواهد شد. جمعی از زنان فعال مدنی در سنندج در اعتراض به افزایش خشونت علیه زنان مقابل دادگستری این شهر تجمع کردند. تجمع‌کنندگان روز چهارشنبه ضمن اعتراض به افزایش خشونت،‌ خواهان اقدام دادستانی و نهادهای مسئول برای جلوگیری از اعمال خشونت علیه زنان شدند.

این تجمع در پی جان‌باختن یک دختر ۲۲ ساله صورت می‌گیرد که یک پزشک جراح گفته بود به دست پدرش سوزانده شد.

ایمان نوابی، پزشک جراح، در اینستاگرام نوشت که پدر این دختر بعد از اطلاع از این که دخترش دوست پسر دارد، روی او بنزین ریخته و این دختر با ۸۵ درصد سوختگی جان خود را از دست داده است.

دادستانی سنندج اعلام کرد با این پزشک برخورد خواهد شد.

محمد جباری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان، خبر مرگ این دختر جوان بر اثر سوختگی را تایید کرد، اما خواستار «برخوردهای لازم» با پزشکی شد که خبر مرگ او را افشا کرد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت رستانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت رستانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد