;

ترکی خواندن سوزناک میرطاهر مظلومی اشک همه را درآورد +فیلم

اجرای احساسی میرطاهر مظلومی در برنامه ۱۰۰۱ با آواز ترکی برای پدرش، روایت بیماری سخت و آرزوی جهانی برای رهایی از سرطان. لحظه‌ای تأثیرگذار از زندگی این هنرمند محبوب

پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

 میرطاهر مظلومی | در یکی از تأثیرگذارترین لحظات تلویزیونی، میرطاهر مظلومی، بازیگر و دوبلور محبوب کشورمان، در برنامه «۱۰۰۱» با صدایی دل‌نشین و پر از احساس، آواز ترکی سوزناکی را برای پدر بیمار خود اجرا کرد. این اجرای صمیمانه نه‌تنها اشک مهمانان و مخاطبان را جاری ساخت، بلکه تصویری عمیق از عشق، دلتنگی و آرزوی قلبی یک فرزند را به نمایش گذاشت. مظلومی در این برنامه از بیماری سخت پدرش سخن گفت و با بغضی فروخورده، آرزوی جهانی‌اش را بیان کرد: «ای‌کاش سرطان برای همیشه از کره زمین ریشه‌کن شود.»

این لحظه، نه فقط یک اجرای هنری، بلکه تجلی انسانیت، عشق خانوادگی و امید به آینده‌ای بدون درد بود. اجرای میرطاهر مظلومی در برنامه ۱۰۰۱، یکی از آن صحنه‌هایی است که در دل مخاطب جا خوش می‌کند و فراموش 

میرطاهر مظلومی یکی از چهره‌های شناخته‌شده و محبوب دنیای هنر ایران است که در عرصه‌های مختلفی چون بازیگری، دوبله، تئاتر و تلویزیون فعالیت داشته و با صدای خاص و بازی‌های ماندگارش در ذهن مخاطبان نقش بسته است.

 تولد، خانواده و زندگی شخصی میرطاهر مظلومی

  • تاریخ تولد: ۷ اسفند ۱۳۵۳

  • محل تولد: تهران (برخی منابع اردبیل را نیز ذکر کرده‌اند)

  • وضعیت تأهل: متأهل

  • همسر: شهلا مقدم

  • فرزند: یک دختر به نام ستایش

میرطاهر مظلومی در سال ۱۳۷۷ با شهلا مقدم ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دختری به نام ستایش است که در سال ۱۳۸۴ متولد شد. همسر او در مصاحبه‌ای گفته بود که پیش از شهرت میرطاهر، به خاطر اخلاق و شخصیت والای او جذبش شده است.

میرطاهر مظلومی

 ماجرای آشنایی و ازدواج سنتی

آشنایی میرطاهر مظلومی و همسرش از طریق هم‌محله‌ای بودن و خواستگاری سنتی بین خانواده‌ها شکل گرفت. ولی‌الله مومنی، دوبلور معروف، نیز در مراسم خواستگاری حضور داشت. این ازدواج بدون حاشیه و با رضایت کامل خانواده‌ها انجام شد.

 شروع فعالیت هنری میرطاهر مظلومی

میرطاهر مظلومی فارغ‌التحصیل رشته تئاتر است و فعالیت هنری خود را با شرکت در کلاس‌های مرحوم حمید سمندریان آغاز کرد. نخستین تجربه حرفه‌ای او در سال ۱۳۶۷ در تالار مولوی رقم خورد. او در سال ۱۳۷۸ با مجموعه تلویزیونی «قصه‌های فلانی» وارد قاب تلویزیون شد و در سال ۱۳۸۰ با فیلم «ساقی» به کارگردانی محمدرضا اعلامی وارد سینما شد.

 

 حضور در عرصه دوبله و صداپیشگی

میرطاهر مظلومی از سال ۱۳۸۳ وارد عرصه دوبله شد و با فیلم «فرزند» کار خود را آغاز کرد. او عضو انجمن گویندگان فیلم است و در بسیاری از آثار سینمایی و تلویزیونی به جای شخصیت‌های اصلی صحبت کرده است. مظلومی معتقد است دوبله، بازیگری و صداپیشگی مکمل یکدیگرند و همچون زنجیر به هم متصل‌اند.

میرطاهر مظلومی

 فیلم‌های سینمایی میرطاهر مظلومی

او در بیش از ۴۰ فیلم سینمایی نقش‌آفرینی کرده است. برخی از آثار شاخص او عبارتند از:

  • دینامیت (۱۳۹۷)

  • سامورایی در برلین (۱۳۹۷)

  • مصادره (۱۳۹۶)

  • اخراجی‌ها ۲ (۱۳۸۷)

  • گشت ارشاد (۱۳۹۰)

  • رستاخیز (۱۳۹۲)

  • ماهی و برکه (۱۳۹۷)

  • ساقی (۱۳۸۰)

برای فهرست کامل فیلم‌ها می‌توانید بهصفحه ویکی‌پدیا میرطاهر مظلومی مراجعه کنید.

 

 سریال‌های تلویزیونی میرطاهر مظلومی

او در ده‌ها سریال تلویزیونی حضور داشته و با کارگردانان مطرحی چون سیروس مقدم، حسن فتحی، کیانوش عیاری و محمدرضا ورزی همکاری کرده است. برخی از سریال‌های معروف او:

  • نرگس (۱۳۸۵)

  • روزگار قریب (۱۳۸۶)

  • مدار صفر درجه (۱۳۸۶)

  • تا ثریا (۱۳۹۰)

  • کیمیا (۱۳۹۴)

  • پرستاران (۱۳۹۵)

 

 حضور در نمایش خانگی

میرطاهر مظلومی در آثار نمایش خانگی نیز حضور داشته است:

  • قهوه تلخ (۱۳۹۰)

  • هیولا (۱۳۹۷)

  • سال‌های دور از خانه (۱۳۹۷)

  • جوکر، شب‌های مافیا، شام ایرانی و تی‌ان‌تی از جمله برنامه‌هایی هستند که او در آن‌ها دیده شده است.

 

آثار دوبله میرطاهر مظلومی

او در دوبله آثار خارجی نیز فعال بوده و به جای شخصیت‌هایی چون آلبوس دامبلدور در «هری پاتر و شاهزاده دورگه» صحبت کرده است. برخی از آثار دوبله‌شده توسط او:

  • مرد عنکبوتی ۱ و ۲

  • فیلشاه

  • کاپیتان زیرشلواری

  • روزی روزگاری در آمریکا

  • افسانه زورو

  • ریگ روان

  • نیرنگ باز

 

 جوایز و افتخارات

میرطاهر مظلومی جایزه بهترین بازیگر نمایش رادیویی «باد که می‌نویسد» را در جشنواره تئاتر فجر دریافت کرده است. این جایزه نشان‌دهنده توانایی او در عرصه صدا و بازیگری است.

زندگی خانوادگی و علایق شخصی

او علاقه زیادی به خانواده‌اش دارد و لحظات شیرین زندگی‌اش را در کنار دخترش ستایش و همسرش شهلا مقدم می‌داند. ستایش علاقه‌مند به موسیقی است و در کلاس‌های موسیقی شرکت می‌کند. مظلومی نیز در سفرها جوجه‌کباب‌های معروفی درست می‌کند و عاشق ماهی است.

دیدگاه‌های هنری میرطاهر مظلومی

او معتقد است تئاتر، شرافت بازیگری است و بازیگران برای بازگشت به تعادل باید به تئاتر رجوع کنند. همچنین تأکید دارد که فعالیت در حوزه صدا و تصویر باید همگام با هم پیش برود.

منابع

  • ویکی‌پدیا میرطاهر مظلومی

  • نمناک - بیوگرافی کامل میرطاهر مظلومی

  • فتوکده - زندگی شخصی و هنری میرطاهر مظلومی

 
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت رستانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

آخرین مطالب

سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت رستانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

پربازدیدترین