عیدی بازنشستگان

واریز کمک‌معیشتی ویژه همراه با عیدی بازنشستگان | درخواست مهم بازنشستگان چیست ؟

در حالی که فشار تورم معیشت بازنشستگان تأمین اجتماعی را به نقطه بحرانی رسانده، یک بازنشسته در نامه‌ای خطاب به مدیرعامل این سازمان خواستار پرداخت «کمک‌معیشت ویژه» علاوه بر عیدی مصوب شد؛ همزمان بازنشستگان کارگری نیز نسبت به تأخیر در پرداخت وام ضروری، کمبود سهمیه و ناکافی بودن مبلغ آن اعتراض کرده‌اند.

واریز کمک‌معیشتی ویژه همراه با عیدی بازنشستگان | درخواست مهم بازنشستگان چیست ؟
پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

عیدی بازنشستگان: در نامه یکی از بازنشستگان تأمین اجتماعی خطاب به مدیرعامل این سازمان آمده است که بازنشستگان و مستمری‌بگیران، برخلاف کارکنان شاغل دولت، از مزایای جانبی، رفاهی و پرداخت‌های غیرنقدی محروم هستند و تورم جاری، معیشت این قشر شریف را با چالشی جدی روبه‌رو کرده است.

در این نامه تأکید شده است که تطبیق رقم عیدی بازنشستگان با مصوبه کارکنان دولت، بدون توجه به تفاوت فاحش در سبد مزایای رفاهی، باعث کاهش قدرت خرید و افزایش گلایه‌مندی ذینفعان شده است.

درخواست پرداخت «کمک‌معیشت ویژه» علاوه بر عیدی مصوب

در ادامه نامه آمده است: از مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درخواست می‌شود به‌منظور حمایت از بازنشستگان در آستانه سال نو، مبلغی تحت عنوان «کمک‌معیشت ویژه» یا «ترمیم قدرت خرید» علاوه بر عیدی مصوب به حساب این افراد واریز شود.

به گفته نویسنده نامه، این اقدام علاوه بر بهبود نسبی توان مالی بازنشستگان، موجب تقویت سرمایه اجتماعی سازمان و ایجاد امید در میان نجیب‌ترین بخش جامعه خواهد شد.

بحران وام ضروری؛ سهمیه نیامد، مبلغ هم ناکافی است

در کنار مطالبه کمک‌معیشت، بازنشستگان تأمین اجتماعی خواستار افزایش سهمیه و مبلغ وام ضروری شده‌اند. قرار بود سهمیه جدید این وام در بهمن‌ماه به بازنشستگان کارگری اختصاص یابد، اما با نزدیک شدن به روزهای پایانی بهمن، هنوز خبری از اجرای آن نیست.

بازنشستگان در تماس با ایلنا اعلام کرده‌اند که وضعیت معیشتی در ماه‌های اخیر به‌شدت بحرانی شده و نیاز به وام ضروری بیش از گذشته احساس می‌شود. آن‌ها می‌گویند مبلغ پنجاه میلیون تومانی وام و انتظار چندماهه برای دریافت آن، نشان‌دهنده بی‌توجهی تأمین اجتماعی به معیشت بازنشستگان است و معیشت آنان در معرض سقوط قرار دارد.

به گفته بازنشستگان، قابل قبول نیست که چندین ماه در صف بمانند تا تنها پنجاه میلیون تومان وام دریافت کنند، آن هم در شرایطی که هزینه‌های زندگی به‌شدت افزایش یافته است.

منبع: ایلنا

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر