خبری جدید از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی امسال بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان بابت حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان می پردازد و ماهیانه بین ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ میلیارد تومان کسری نقدینگی برای پرداخت حقوق دارد.

پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

هادی ابوی اظهار کرد: همه می‌دانیم سازمان تامین اجتماعی با مشکلات عدیده ای روبرو است ولی متاسفانه در لایحه بودجه ۱۴۰۱ هیچ رقمی برای این سازمان که جمع زیادی کارگران و بازنشستگان را تحت پوشش دارد، دیده نشده است در حالی که کارگران و بازنشستگان به امید روزهای خوب عضو سازمان تامین اجتماعی شده اند.

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی امسال بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان بابت حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان می پردازد و ماهیانه بین ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ میلیارد تومان کسری نقدینگی برای پرداخت حقوق دارد.

دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران افزود: از طرفی پرداختی های سازمان به مراکز درمانی که تا دی ماه سال قبل تقریبا به روز شده بود، متاسفانه اکنون ۷ ماه معوق است و لذا پیش بینی می‌شود کسری منابع تامین اجتماعی در سال آینده به بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان در ماه برسد.

به گفته ابوی، بدهی تامین اجتماعی به بانکها به دلیل تامین کسری حقوق پرداختی بیش از ۹۰ هزار میلیارد تومان است که به نظر می رسد تا پایان خرداد سال آینده به بیش از ۱۳۵ هزار میلیارد تومان برسد.

این مقام مسئول کارگری افزود: تعهدات دولت صرفا برای سال ۱۴۰۱ جهت بیمه‌های قالیبافان، رانندگان، مشاغل مشمول کمک دولت و ... بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی می‌شود.

وی با تاکید بر همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اظهار کرد: علیرغم آنکه همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری از محل اعتبارات عمومی کشور انجام گرفته از این محل هیچ کمکی به سازمان تامین اجتماعی نشده است و سال آینده نیز بانک رفاه از سازمان جدا شده و یقینا سازمان تامین اجتماعی برای تامین نقدینگی با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد.

دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران پیشنهاد کرد: در لایحه بودجه ۱۴۰۱ حداقل ۱۵۰ هزار میلیارد تومان به صورت نقدی یا در قالب عرضه سهام و املاک به سازمان تامین اجتماعی اختصاص یابد.

به گفته ابوی، این مبلغ می تواند به عنوان دیون جاری دولت و یا تأدیه بخشی از بدهی دولت به سازمان یا در قالب معافیت های مالیاتی باشد تا سازمان تقویت شود؛ در غیر این صورت سازمان دچار چالش جدی خواهد شد.

در نشست علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی اصلاح مواد ۴ و ۸ قانون شرح وظایف مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، اصلاح ماده ۴ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی،اصلاح ماده ۵۷ آیین‌نامه داخلی مجلس و تعیین ترکیب کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس و الحاق یک تبصره به ماده ۴۱ قانون کار اعلام وصول شد.

همچنین در این نشست طرح‌های چون اختصاص ۵ درصد از درآمد فروش معادن بخش خصوصی به شهرستان محل معدن،  احیای بسیج اقتصادی، تغییر رویه تخریب منازل مسکونی محرومان و ساماندهی تأمین مسکن آنها، الحاق یک بند به قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، عضویت نمایندگان در ستاد ملی مقابله با کرونا، الزام دولت به تثبیت قیمت‌ها و کنترل تورم، تسریع در حمایت از اقتصاد تعاونی و الحاق موادی به قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به صورت عادی اعلام وصول شد.

طرح‌های تأمین منابع مالی اجرای طرح‌های جامع و تفصیلی شهرهای زیر یکصدهزار نفر جمعیت، الزام به ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم یمن،  الحاق یک تبصره به بند (هـ) ماده (۱) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران مصوب ۹۱/۱۲/۲۸مجمع تشخیص مصلحت نظام و اصلاحات بعدی آن و ساماندهی محصولات کشاورزی از دیگر مواردی بود که در این جلسه اعلام وصول شد.

در این نشست همچنین طرح‌های، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون شوراهای حل اختلاف،  اصلاح ماده (۴۶) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و نظام قانونگذاری، تعیین حدود و اختیارات و صلاحیت مراجع وضع قوانین ومقررات به صورت عادی اعلام وصول شد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان

آخرین مطالب

سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان