آخرین وضعیت قیمت تخم مرغ یکشنبه ۱۹ بهمن

حمیدرضا کاشانی رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن با بیان اینکه عرضه تخم مرغ به میزان مکفی است، گفت: با توجه به آزادسازی ارز و شرایط صنعتی نزدیک به ۴۰ درصد مازاد تولید داریم که براین اساس مصرف صنعتی ناشی بشدت کاهش یافته است که همین امر موجب شده مازاد چشمگیری داشته باشیم.

آخرین وضعیت قیمت تخم مرغ یکشنبه ۱۹ بهمن
پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: براساس آمار از ابتدای سال تاکنون ۹۲ هزارتن تخم مرغ صادر شده است.

وضعیت صادرات تخم مرغ

 حمیدرضا کاشانی رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن با بیان اینکه عرضه تخم مرغ به میزان مکفی است، گفت: با توجه به آزادسازی ارز و شرایط صنعتی نزدیک به ۴۰ درصد مازاد تولید داریم که براین اساس مصرف صنعتی ناشی  بشدت کاهش یافته است که همین امر موجب شده مازاد چشمگیری داشته باشیم.

به گفته وی، بعدازآزادسازی نرخ ارز، افزایش قیمت تخم مرغ کاهش مصرفی را بدنبال داشته که در شرایط فعلی خرید حمایتی راهکار تعادل قیمت در بازار است.

 

آزادسازی نرخ ارز

کاشانی ادامه داد: دولت بعد از آزادسازی نرخ ارز به طور شفاهی صادرات تخم مرغ را برای مدتی محدود کرد که همین امر موجب شد تخم مرغ ۵۰ درصد قیمت تمام شده عرضه شود.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن قیمت هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری را ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزارتومان اعلام کرد و افزود: در حال حاضر هرکیلو تخم مرغ با قیمت تمام شده ۱۰۰ هزارتومان اختلاف دارد.

به گفته وی، با توجه به قیمت تخم مرغ درب مرغداری، نرخ منطقی هرکیلو تخم مرغ برای مصرف کننده ۱۴۵ تا ۱۵۰ هزارتومان است.

وضعیت صادرات تخم مرغ

کاشانی درباره آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ تصریح کرد: بنابر آمار از ابتدای سال تاکنون ۹۲ هزارتن تخم مرغ صادر شده و پیش بینی می شود که میزان صادرات به ۱۰۰ هزارتن برسد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر